Home » Ervaringen

Ervaringen

De begeleiding van uit Infano was erg goed. Er werd naar je geluisterd, maar vooral er werd naar ons kind geluisterd! Door wat tips voor thuis en tips voor school gaat het nu heel goed met hem. Ik kan eenieder aanraden, mocht je met een hulpvraag zitten, neem contact op met Infano! Complimenten voor de begeleiding en de behandelaars!
Door de behandeling bij Infano hebben we meer inzicht gekregen, weten we hoe we onze zoon moeten benaderen en geeft meer rust in huis.
Het eerste gesprek verliep al vrij goed . Onze dochter had vertrouwen in jullie. Het werd allemaal op een speelse manier gebracht, er werden spelletjes gedaan en we kregen opdrachtjes mee om thuis mee aan de slag te gaan.
Een compliment aan de behandelaars van Infano, die niet alleen zeer deskundig overkomen, maar ook heel vriendelijk in het contact zijn.
Wij zijn samen met onze zoon begeleid door Infano. Wij hebben ons altijd gehoord gevoeld en we hebben het als zeer prettig ervaren dat de psychologen die bij Infano werken zich laagdrempelig opstellen ("doe maar gewoon").
0546 - 12 33 44 55