Snel en goed geholpen door Infano

kinderpsychologie infano"Toen wij onze dochter aanmelden bij Infano werden wij aan de telefoon goed geïnformeerd en werd ons goed uitgelegd hoe de aanmelding zou verlopen. Een week later werden we al uitgenodigd voor een intakegesprek. Onze dochter was hier nog niet bij aanwezig, wat ik wel prettig vond, omdat wij vrijuit konden praten, zonder ons opgelaten te voelen tegenover onze dochter.

 

Tijdens het intakegesprek werd er direct een plan van aanpak gemaakt en werden afspraken gemaakt om onze dochter op school en thuis te observeren. Ook werden deze afspraken direct ingepland.

Na een tweetal weken hadden wij opnieuw een afspraak op de praktijk waarbij de observaties aan ons werden teruggekoppeld. Aansluitend werden hele concrete tips en adviezen gegeven voor zowel ons als ouders als voor school.

Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Dankzij de tips die we kregen gaat het al een stuk beter met onze dochter. We houden af en toe nog 'vinger aan de pols'-contact met de behandelaar van Infano, waardoor we wanneer we vragen hebben hen altijd kunnen bellen. Een afspraak is dan snel gemaakt.

Een compliment aan de behandelaars van Infano, die niet alleen zeer deskundig overkomen, maar ook heel vriendelijk in het contact zijn."

 

Kinderpsychologie Infano

Grotestraat 82
7478 AE Diepenheim
Tel. 0547 - 35 15 00