Meer inzicht, meer rust in huis

kinderpsychologie infano3Naar aanleiding van een voorval op de basisschool en hierover gesprekken met de leerkracht en de interne begeleidster te hebben gehad zijn we via de zorgregisseur van de gemeente in contact gekomen met Infano.

Lees meer

Vertrouwen werkt

kinderpsychologie infano4We zijn met onze dochter bij jullie terecht gekomen omdat ze niks meer ging eten. Ze was in februari geopereerd , er werden 7 tanden bij onze dochter eruit gehaald.

Lees meer

Snel en goed geholpen door Infano

kinderpsychologie infano"Toen wij onze dochter aanmelden bij Infano werden wij aan de telefoon goed geïnformeerd en werd ons goed uitgelegd hoe de aanmelding zou verlopen. Een week later werden we al uitgenodigd voor een intakegesprek. Onze dochter was hier nog niet bij aanwezig, wat ik wel prettig vond, omdat wij vrijuit konden praten, zonder ons opgelaten te voelen tegenover onze dochter.

Lees meer

Doe maar gewoon

"Wij zijn samen met onze zoon begeleid door Infano. Wij hebben ons altijd gehoord gevoeld en we hebben het als zeer prettig ervaren dat de psychologen die bij Infano werken zich laagdrempelig opstellen ("doe maar gewoon").

Lees meer

Kinderpsychologie Infano

Grotestraat 82
7478 AE Diepenheim
Tel. 0547 - 35 15 00